berita

Royal Canin Janjikan Makanan Berkhasiat Tetapi Berpatutan Buat Si Comel Korang!

May 19th, 2020 | by Nurul
Kini Trending

Admin yakin, mesti ramai pembaca OHBULAN! yang suka dengan kucing kan? Siapa je tak geram dengan gelagat si comel yang nakal, manja dan menghiburkan hati! Setiap pencinta kucing mesti tahu, permulaan hidup anak kucing adalah tempoh yang paling penting untuk pertumbuhan dan perkembangan mereka, ini termasuklah makanan yang sesuai!

Tapi, selalunya untuk memastikan anak bulus korang mendapat makanan yang tinggi dengan nutrisi, bukan sedikit kos yang perlu dikeluarkan kan? Jangan risau..Royal Canin, sebagai pengeluar produk makanan kucing terkemuka, kini hadir dengan pelbagai formula makanan kucing bernutrisi lengkap pada harga yang berpatutan, khas buat menyokong tahun pertama si comel korang!

Tawaran eksklusif dan lebih penjimatan!

Macam yang kita tahu, sepanjang tempoh PKPB ni, keadaan ekonomi negara tak menentu dan ramai juga antara kita yang terkesan dari segi kewangan. Jadi, memahami betapa pentingnya makanan yang berkhasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan si comel, Royal Canin telah menawarkan *diskaun RM6 bagi setiap 400g produk terpilih sahaja! *Sementara stok masih ada

Jadi, lepas ni takdelah kita berasa terbeban dan masih lagi mampu untuk memberikan makanan yang terbaik buat si comel kesayangan!

Oh ya, untuk pengetahuan korang, produk makanan kucing Royal Canin juga direka dengan beg kedap udara untuk mengekalkan kesegaran produk, dan dilindungi dari panas, cahaya matahari serta kelembapan, membuatkan produk ini mempunyai jangka hayat yang lebih lama.

FBN2016_PACKSHOT_PERSIAN_KITTEN

16-KITTEN-B1-RU

16-MOTHER&BABYCAT-B1-NS

Haa..bolehlah korang buat stok banyak-banyak sambil berjimat! Si comel pun boleh dapat pelbagai khasiat dengan diet yang terbaik, barulah mereka membesar dengan gebu dan sihat!

Bukan itu je, kalau nak tahu pelbagai tips dan khasiat makanan terbaik untuk anak kucing mengikut baka, korang pergi je kat laman rasmi Royal Canin Malaysia. Kat sana, korang akan dapat penjelasan lengkap tentang produk Royal Canin.

Berikan hanya yang terbaik buat si comel korang!

Apa lagi tunggu, sementara stok masih ada ni, jom dapatkan produk Royal Canin ni pada harga istimewa di kedai haiwan yang berdaftar dengan Royal Canin, klinik veterinar serta kedai utama dalam talian Lazada dan Shopee!

Si comel korang berhak dapatkan yang terbaik, jadi jangan lupa berikan Royal Canin kerana Royal Canin menyediakan khasiat yang disesuaikan mengikut keperluan haiwan kesayangan korang.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Royal Canin.