berita

‘Sambil B*rak Pun Nak Text Tau’ – Risteena Kongsi Perbualan Romantik Bersama Encik Tunang

March 5th, 2020 | by Amirul Asraf
Lensa Insta

Kisah percintaan di antara pelakon, Nur Risteena Munim dengan tunangnya, Isa Khan ternyata mendapat perhatian umum apabila pelakon itu berkongsi detik awal pertemuan mereka. Menerusi Instagram Risteena, pelakon itu turut berkongsi perbualan di antara dirinya dan Isa melalui aplikasi Whatsapp. So Sweet!

I love you!

Saya sanggup buat apa sahaja

Ramai yang tanya saya, macam mana pertemuan saya dan Isa Khan. Siapa mengorat siapa. Macam mana hubungan tu bermula. Insyaallah one day saya akan share betul-betul dengan semua. Tapi harini saya nak share sikit satu kenangan indah dimana hubungan ini baru nak bermula. Satu kenangan yang akan sentiasa diingati. Sehingga sekarang Isa Khan masih orang yang sama saya kenal dulu. Semoga terus kekal orang yang sama.

Hargai FAMILY dan orang-orang yang rapat dengan kita seperti hari ini hari terakhir kita dapat melihat mereka. Kerana kita tidak tahu bila mereka akan pergi selamanya. Tunjukkan kasih sayang korang pada orang yang korang sayang. Spread love. Show love before it’s too late. Saya juga mendoakan kalian mendapat kebahagiaan dunia akhirat. Amin.

Menurut Risteena, kenangan bersama tunangnya itu merupakan kenangan yang terindah dalam hidupnya. Tambahnya, Isa Khan seorang individu yang sama seperti di awal perkenalan mereka. Malah, Risteena turut berharap hubungan mereka terus kekal sehingga akhir hayat.

I love you dunia akhirat

Sumber: Nur Risteena

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.