berita

Sarancak Masak Menu Pencuci Mulut ‘Special’ Berbuka Puasa, Boleh ke?

May 8th, 2019 | by Danial
Kini Trending

Bulan Ramadhan telah tiba lagi. Jadi setiap hari, pasti kita akan terfikir juadah apa yang nak dimakan bila time berbuka puasa nanti kan?

Haaa.. Kali ini admin nak ajak korang tengok cara mudah buat menu special menggunakan Paratha dan Kulit Popiah frozen je. Boleh buat sendiri dekat rumah korang tau.

Tapi ni dah kenapa sampai Sarancak buat challenge ala Back to Back Chef  dengan cik suami ni? Pandai ke Sarancak masak? Nak tau? Jom tengok video di bawah!

Wahhh!!! Power jugak Sarancak masak. Tapi kesian kalah dengan cik suami ya. Itulah buktinya, bukan semua cik suami di luar sana tak pandai masak. Kadang-kadang,  lebih terer dari orang perempuan tau.

Tapi korang tetap sweet Sarancak dan Hairul! Admin terhibur.

Paratha & Kulit Popiah frozen yang berkualiti dari Kawan Food !

Korang mesti tak tau, yang korang boleh buat macam-macam dengan produk Paratha dan Kulit Popiah dari Kawan Food.

Yang istimewanya, produk ini ialah produk frozen yang selamat kerana ia menggunakan break-through teknologi pembekuan cepat. Selain itu, ia juga tidak menggunakan sebarang bahan pengawet malah bahan pewarna yang membahayakan.

Ada pelbagai jenis menu yang korang boleh cuba improvisasikan dengan menggunakan produk-produk ini tau.

Boleh check di sini. Kenalah cuba, barulah boleh rasa.

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×