berita

‘Saya Nak Suami Kereta Besar Bukan Kereta Second Hand’- Kesian Lelaki Ni, Moga Jodoh Berpanjangan

March 23rd, 2016 | by Mastura
Kini Trending

Kancil2

Ish ish ish, tak patut buat macam tu. Nak mulakan hidup kena bermula daripada bawah, sikit-sikit nanti barulah rezeki bertambah. Ini kalau belum apa-apa dah nak minta kesenangan memang kelaut la jawabnya.

Kalau korang ada pasangan yang berperangai macam ni, jangan layankan je sebab nanti kita yang merana. Cubalah berfikir dengan waras keadaan ekonomi awak tu dengan ekonomi semasa, selari atau tak? Nak kereta besar konon, kancil comel dan senang nak parking pula tu.

Kancil cantik dan comel okayScreen Shot 2016-03-23 at 11.56.17 AM

Semua elok lagi, jadi tak ada masalahScreen Shot 2016-03-23 at 11.56.28 AM

Amboi taste ‘puteri raja’Screen Shot 2016-03-23 at 11.56.41 AM

Okay la tak ada hutang pula tuScreen Shot 2016-03-23 at 11.56.52 AM

Kalau ada usaha doa insyaallah ada jodohScreen Shot 2016-03-23 at 11.57.05 AM

Mamat jiwa kental, layak dapat yang lagi baikScreen Shot 2016-03-23 at 11.57.16 AM

Kalau ada jenis pasangan yang macam ni cukup berapa tahun macam cerita P. Ramlee la (Ibu Mertuaku) dari hotel mewah sampai bawah kolong. Tapi semua tu kerja tuhan sebab kita tak boleh nak jangka masa depan.

Yang penting korang nampak usaha lelaki ni nak cuba bahagiakan pasangan dia.So moga kekal sampai ke jannah.

Sumber: Facebook Sembang Saja

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×