berita

‘Saya Suami Yang Bertuah’ – Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke-18, Ramai Kagum Kesetiaan Edika Yusof!

January 24th, 2021 | by Amat
Kini Trending

Kisah pengorbanan seorang pelakon senior iaitu Edika Yusof setia menjaga isterinya iaitu Hidayah yang lumpuh separuh badan pernah menjadi perhatian ramai. Isteri Edika mengalami lumpuh dari bahagian badan sehingga ke bawah selepas melahirkan anak kedua mereka.

Artikel berkaitan: [VIDEO] 12 Tahun Jaga Isteri Lumpuh, Perkongsian Edika Yusof Buat Ramai Netizen Sebak!

Terbaru, pelakon Maria Mariana ini memuat naik sebuah video dan menitipkan ucapan romantis buat isterinya itu sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-18. Sweet!

‘Saya lelaki bertuah’

Video yang singkat itu menyaksikan pasangan ini meraikan ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-18 dengan bersalaman dan meniup lilin pada sebiji kek. Sementara itu, Edika turut meluahkan rasa gembira dan bertuah di samping seorang isteri tercinta.

I’m the luckiest husband to have you beside me. A wife like you is a blessing. I am thankful to Allah for having you. Happy Anniversary dear wife.

Menyambut 18 tahun perkahwinan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edika Yusof (@edikayusofxx)

Rata-rata rakan artis dan pengikut mendoakan bahtera perkahwinan mereka berkekalan selama-lamanya. Bukan itu sahaja, ramai juga yang kagum dengan pengorbanan dan kesetiaan Edika menjadi seorang isteri yang lumpuh itu.

Ucapan dari peminat

Sumber: Edika YusofMedia Hiburan

SKIP THIS AD ×