berita

‘Saya Tidak Mahu Perkahwinan Ini Berakhir’ – Radhi OAG Mahu Rujuk Semula

June 19th, 2019 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Industri hiburan hari ini dikejutkan dengan kisah penceraian Radhi OAG, apabila bekas isterinya iaitu Nur Shahira Ayu Zahiri, membuat pendedahan bahawa mereka telah berpisah sejak 25 Mac yang lalu.

Terbaru, menerusi laporan Kosmo, Radhi memberitahu bahawa dia dan bekas isterinya akan hadir ke mahkamah semula bagi proses rujuk. Alhamdulillah!

Meneruskan proses rujuk

Menurut Radhi, dia mengakui bahawa ingin merujuk kembali bersama bekas isterinya. Tambahnya, mereka akan hadir ke mahkamah pada hari Isnin depan bagi meneruskan proses tersebut.

Benar, saya telah melafazkan talak satu kepadanya. Tetapi, saya tidak mahu perkahwinan ini berakhir. Allah telah beri kita pilihan (untuk menyelamatkan perkahwinan), jadi kita gunakan pilihan tersebut.

Saya tidak mahu memberi komen

Mengenai pengumuman penceraian yang dibuat oleh bekas isterinya kepada netizen, Radhi tidak mahu memberikan sebarang komen terhadap tindakan yang dilakukan.

Saya bersangka baik dengan dia. Mungkin dia rindu saya selepas lima hari tidak bertanya khabar.

Radhi dan Shahira mendirikan rumah tangga pada 14 April 2014 dan dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Nur Aisyah dan Muhammad

Sumber: Kosmo

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×