berita

‘Sejak Kes Dulu, Saya Beri Peluang’ – Bella Astillah Luah Rasa Kecewa Suami Buat ‘Hal’ Lagi?

February 27th, 2019 | by Shafika
Kini Trending

Menerusi post Instagram terbaru Bella Astillah, dia berkongi perbualan bersama seorang individu mendakwa terserempak dengan Aliff Aziz. Identiti individu itu bagaimanapun tidak didedahkan kepada umum.

Menerusi perbualan itu, individu berkenaan memberitahu ternampak suami Bella pergi ke sebuah kelab malam terletak di Kuala Lumpur sambil ditemani seorang selebriti wanita.

Beri peluang tapi berlaku lagi

Assalammualaikum, AND IT HAPPENED AGAIN. .

Sejak kes yang dulu, saya berikan peluang pada dia sebab setiap manusia buat kesilapan dan sebab saya pandang anak saya. But what I’ve been through korang takkan boleh imagine.

Selepas Aliff habis shoot telemovie baru2 ni dia buat hal lagi dengan heroin yang bekerja dgn dia dlm tele tu. 2 hari sebelum habis shoot, dia dah start berkelakuan lain di mana dia dah tukar password phone dan bila saya paksa buka phone, dia buka tapi dia pandai dia dah delete whatsapp dia dengan heroin tu.

Kenapa Aliff buat hal lagi?

Saya cakap dgn dia I’m not a kid kalau tak ada apapa kenapa perlu delete? So saya nakkan kepastian saya call heroin tersebut jawapan dia kepada saya “Ya Allah bella takde apapa pun, kenapa Aliff buat hal lagi ke?

Boleh tak bagi Via jumpa dia Via nak cakap dgn dia ‘BACK TO ALLAH’ “ rupanya org yang nasihat dan comfort saya ni org yang sama2 pergi club dgn Aliff, menari2 peluk dan mabuk sama2.

Saya terkejut

Saya terkejut. Terima kasih kepada Insan yg dm saya kalau tak, saya ni takkan tahu apapa hanya dgn Ayden je kat rumah. Ingat, hiburan dunia ni hanya sementara.

Kepada Aliff, teruskan

 

Kepada Aliff, kalau awak rasa bahagia dgn kehidupan mcm tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak, teruskan.

Sumber : BellaAstillah

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×