berita

Sembang ‘Tak Panc** Dalam’ Dengan Kawan Perempuan, Suami Kata Itu Perkara Normal

June 4th, 2023 | by Alia
Kini Trending

Gambar sekadar hiasan

Seorang isteri meluahkan rasa terkilan apabila suaminya tanpa rasa bersalah bercerita tentang hal ‘dalam kain’ bersama rakan perempuan.

Artikel Berkaitan: ‘Suka Ajak Keluar, Gaji Sikit & Sembang Lucah’ – Bekas Pekerja ‘TikTokers’ Buka Cerita, Dedah Perangai ‘Toxic’ Bekas Majikan?

Artikel Berkaitan: Bos Didakwa Ke Mahkamah Akibat Desak Pekerja Dating Dengan Lelaki Tua

Suami tak kisah

Gambar sekadar hiasan

Menerusi ciapan di Twitter, seorang individu memuat naik luahan wanita tersebut yang dilihat tidak senang dan kecewa dengan tindakan suaminya yang secara terbuka bercerita tentang aksi di ranjang.

Menurutnya, rakan perempuan suaminya itu bertanyakan tentang hubungan intim dia dan suami serta mengapa dia belum hamil.

Ternampak perbualan suami dengan kawan perempuan dia (isteri orang) tentang ‘tak pancut dalam’ sebab kawan dia tanya kenapa saya belum mengandung dalam seminggu lepas kami menikah.

Lebih parah lagi, suami wanita itu menganggap perkongsian seperti itu adalah perkara biasa sehingga menyebabkan berlaku perbalahan antara mereka.

Saya rasa seperti tidak dihormati tetapi dia cakap itu adalah normal. Sekarang kami bergaduh teruk sebab dia betul-betul yakin yang benda itu tak ada apa-apa.

Sembang lucah

Menjengah ke ruangan balas, rata-rata warganet juga berkongsi pengalaman mereka berhadapan dengan individu yang suka bersembang tentang perkara lucah ketika di tempat kerja.

Sumber: Twitter

SKIP THIS AD ×