berita

Senheng Rai Ulang Tahun Ke-31 Dengan Menawarkan TV Pintar & Samsung Note 20 Untuk Pembeli!

October 1st, 2020 | by Mastura
Sponsored Post

Jap, birthday siapa sebenarnya ni?

Selalunya kalau ulang tahun kelahiran, mesti kita yang akan dapat hadiah kan? Tapi lain pula dengan Senheng kerana sempena sambutan ulang tahun ke-31 Senheng, mereka tawarkan rebat, baucar tunai dan hadiah istimewa untuk semua pelanggan Senheng.

Paling menarik, korang berpeluang mendapat TV pintar Samsung UHD 55 inci dan juga model telefon pintar, Samsung Galaxy Note 20. Memang gempaklah tawaran Senheng kali ni!

1. Rebat EZ Kredit sehigga 31%, serius masyuk!

Kenapa 31%? Mestilah sebab ulang tahun ke-31 Senheng. Korang tau tak, dengan membeli perkakasan elektronik termasuklah yang berjenama, korang boleh menikmati rebat sehingga 31% tau.

Tapi, semua ni terhad mengikut kuantiti yang ditawarkan bagi setiap model. Kira siapa cepat dia dapat, so cepatlah pergi Senheng kalau korang tak nak terlepas promosi ni.

2. Baucar tunai sehingga RM10 juta menanti!

Selain rebat, korang juga boleh dapat baucar tunai* bila berbelanja di Senheng tau. Tapi syaratnya, korang mestilah berbelanja minimum RM 1,500 dalam satu resit. Makin banyak korang belanja, makin banyak baucar korang boleh dapat!

  • Perbelanjaan RM 1,500- RM 2,999– 1 set baucar tunai Krismas RM 31 & baucar tunai Tahun Baru Cina RM 31
  • Perbelanjaan RM 3,000- RM 3,999– 2 set baucar tunai Krismas RM 31 & baucar tunai Tahun Baru Cina RM 31
  • Perbelanjaan RM 4,000 keatas– 3 set baucar tunai Krismas RM 31 & baucar tunai Tahun Baru Cina RM 31
*Terma & syarat: Baucar tunai Krismas hanya boleh digunakan bermula 1-31 Disember 2020 & baucar tunai Tahun Baru Cina hanya boleh digunakan pada 1 Januari-10 Februari 2021.

3. Percuma baucar diskaun. Wow!

Kalau korang nak tau, dalam set baucar yang kami bagitau kat atas tadi bukan ada baucar tunai je tau. Korang juga akan dapat baucar diskaun untuk produk-produk yang terpilih:

  • Baucar RM 50 Tefal Frying Pan (TEF-B2690695)
  • Baucar RM 50 Color King (CLK-32351600)
  • Baucar RM 50 Cornell Ironing Brand (COR-CIBE123MT)
  • Baucar RM 100 Sharp Air Cooler (SHP-PJA36TVW)
  • Baucar rebat redONE RM 120

Untuk dapat baucar ni, korang mestilah berbelanja minimum RM 1,500 di mana-mana cawangan Senheng seluruh negara.

4. Pengecualian 3 bulan sewaan untuk pembersih air

Kalau korang selama ni ada impian nak pasang pembersih air di rumah, sekaranglah masanya. Bagi model yang terpilih di Senheng, korang boleh menikmati pengecualian sewa selama 3 bulan penjimatan sehingga RM 540.

Kalau nak tau model apa korang boleh pilih, terus saja ke laman web Senheng.

5. Beli di Senheng & menang barangan Samsung!

Kami tau ini yang paling korang nantikan, menang barangan berjenama Samsung. Macam mana nak menang? Ikut cara ni:

Rebut peluang menang Samsung Galaxy Note20 5G

Kalau nak menang Samsung Galaxy Note20 5G syaratnya mudah je. Korang mestilah ahli PlusOne® dan membuat pembelian di Senheng menggunakan Aeon Credit Easy Payment dengan minimum RM 1,000. 

Kemudian, download aplikasi Senheng dan jawab soalan mudah. Lagi banyak korang berbelanja, lagi banyak penyertaan korang boleh hantar. Ada 10 telefon pintar Samsung Galaxy Note20 5G untuk korang menangi, jadi jangan lepaskan peluang ni!

Swipe dan menang TV pintar Samsung UHD 55 inci

Nak menang TV pintar Samsung UHD 55 inci pula lain pula caranya. Korang mestilah memiliki kredit kad HSBC/HSBC Amanah dan berbelanja minimum RM 3,000 melalui pelan ansuran 0% selama 12, 24 atau 36 bulan. Setiap satu transaksi pembelian bernilai RM 3,000 korang layak untuk satu penyertaan.

Ini semua untuk masa yang terhad saja bermula 1 September- 30 November 2020 di semua cawangan Senheng seluruh negara. Kalau korang nak tau lebih lanjut macam mana nak menang Samsung Galaxy Note20 5G atau TV pintar Samsung UHD 55 inci, boleh terus klik di SINI.

Berbelanja di Senheng untuk menikmati lebih banyak penjimatan!

Sebenarnya banyak lagi yang korang boleh dapat bila berbelanja di Senheng dan korang pun janganlah lepaskan peluang berbelanja sempena sambutan ulang tahun Senheng ke-31 ni.

Korang yang ahli PlusOne juga, boleh kongsikan pengalaman berbelanja dan menggunakan produk yang dibeli di Senheng. Mana tau review korang dapat membantu pengguna yang lain kan?

Masa promosi dah tak lama guys, jom berbelanja di Senheng sekarang!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×