berita

Serlahkan Keunikan Diri Korang Dengan Spritzer So Tinge!

October 8th, 2020 | by Mastura
Shout Out!

Asyik bubble tea je, macam “overrated” kan. I nak something yang lain daripada yang lain!

Memiliki personaliti yang lain daripada kebiasaan menjadikan korang seorang yang unik. Mungkin ada yang akan kata korang pelik, tapi kalau itu sifat semula jadi korang, kenapa perlu berpura-pura?

Jangan biarkan orang lain tentukan personaliti korang, serlahkannya dengan memilih minuman yang pasti dapat memenuhi citarasa korang. Spritzer So Tinge!

Spritzer So Tinge! Serlah keunikkan air mineral semulajadi berkarbonat dalam setiap botol!

Jap, ini air mineral atau berkarbonat? Kenapa nak pening kalau korang boleh dapatkan kedua-duanya dalam sebotol Spritzer So Tinge! Hadir dalam 3 variasi, korang boleh pilih perisa apa yang dinginkan mengikut citarasa korang.

Selalunya orang cakap kalau air berkarbonat ni tidak sihat, tapi Spritzer So Tinge! yang mempunyai tiga variasi rasa iaitu tembikai, anggur dan lemon ini tiada pewarna tiruan ataupun pemanis tau!

Sensasi gabungan rasa air mineral semula jadi dan soda pasti dapat menghilangkan rasa dahaga korang dalam sekelip mata ditambah dengan aroma manis buah-buahan memberikan korang rasa yang segar dalam hanya sebotol minuman.

Kalau selama ni korang suka minum air yang viral, mungkin dah sampai masanya korang beralih ke Spritzer So Tinge! ni. Rasa yang unik dan unlikely ni pastinya akan buat korang lupa minuman lain, terutama sekali perisa tembikai. Gerenti tak cukup satulah!

Tengok instafamous Sofian ni pun tak lepaskan peluang untuk mencuba sendiri kelainan rasa Spritzer So Tinge! Siap ajak geng pula tu, korang pun takkan tak nak rasa sendiri the unlikely taste ni?

Rasa yang luar biasa untuk korang yang luar biasa!

Jadi tunggu apa lagi? Serlahkan keunikan diri dengan variasi air mineral semulajadi berkarbonat Spritzer So Tinge! 

Korang boleh dapatkan Spritzer So Tinge! di kedai serbaneka berdekatan atau nak lagi mudah, order je dekat sini dan tunggu Spritzer So Tinge! sampai di pintu rumah korang! 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari Facebook Spritzer Tinge. 

Jadi yang luar biasa hanya dengan Spritzer So Tinge!

The following two tabs change content below.

×