berita

Si Jejaka Stailista Bergaya Tanpa Sempadan

September 21st, 2012 | by Ai
Make-It-Senang

Trend fesyen lelaki sering dikatakan sedikit perlahan daripada gaya trend wanita. Ada benar dan ada betulnya.  Jika dikaji, membeli-belah secara ‘online’ pasti gaya dan trend wanita jauh lebih banyak berbanding lelaki. Pasti si jejaka sukar mendapatkan fesyen untuk digayakan apabila hampir setengah daripada jumlah keseluruhan wanita yang mengawalnya. Kini, Ohbulan membawakan fesyen lelaki dalam bergaya!

Mungkin ramai dikalangan jejaka kacak mencari-cari stail apa yang terkini yang hendak digayakan. Bagi sesetengah pihak, gaya pemakai sebegini lebih kepada si homoseksual!

Harus diingatkan, fesyen tiada peraturan. Walaupun ianya melambang personaliti seseorang, tetapi tidak salah andainya bergaya mengikut arus permodenan.

Bagi si jejaka yang menitikberatkan gaya penampilan daripada segi pakaian, pasti si jejaka inginkan pakaian yang sepadan dengan setiap rona warna yang dipilih. Lebih-lebih lagi, si jejaka tersebut tinggi dan kacak, pasti aura tampannya akan terserlah.

Kekemasan supaya sering tampil ‘good looking’. Kemas dengan gaya percakapan yang power, digabung pula dengan fesyen pakaian sebegini, pasti si jejaka tersebut mendapat perhatian daripada si cantik.

Berikut gaya stailista buat si jejaka kacak :

SKIP THIS AD ×