berita

‘Siapa Ni? Handsome Gila!’ – Jabir Meftah, Lelaki Pengiring AME Yang Bikin Ramai Perempuan Tak Keruan

April 22nd, 2019 | by Shafika
Lensa Insta

Anugerah MeleTop Era 2019 yang berlangsung semalam menyaksikan penyanyi Khai Bahar dan Siti Nordiana menggondol anugerah utama, TopTop MeleTop Era. Boleh dikatakan malam anugerah kali ini memang best dan boleh dipuji berbanding tahun lepas.

Selain dari tarian Neelofa jadi bualan netizen, tak kurang juga ramai yang tertarik dengan pengiring penyampai anugerah. Siapa agaknya pemuda yang berjaya buat ramai gadis cair? Siap bergabung cari empunya tuan badan..Memang tajam betul mata korang yek.

Ramai jatuh cinta

Di Twitter, kelibat pemuda itu menjadi tanda tanya ramai gadis yang rata-ratanya memuji ketampanan pemuda itu. Masing-masing gigih usaha mencari Instagram yang digunakan pemuda tersebut. Agaknya jumpa ke tak?

Kuasa viral

Akhirnya selepas diselidik, lelaki tersebut dikenali sebagai Jabir Meftah di Instagram miliknya. Rupa-rupanya dia merupakan seorang model remaja popular. Tidak hairlanlah kalau dia sering muncul di iklan komersial dan menjadi model sambilan. Patutlah handsome kan?

Model baju raya

Menurut sumber, Jabir Meftah merupakan seorang pelajar dari Universiti Teknologi Petronas (UTP). Baru berusia 20 tahun ini, pemuda ini berjaya menjadi model sambilan. Fuh pakej lengkap, handsome with brain gitu..

Model jenama terkenal

Dia turut menjadi model beberapa jenama popular serta  memperagakan baju raya Syafiq Kyle di majlis pelancaran baru-baru ini.

Berlakon iklan komersial

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? (@jabirmeftah) on

Berdarah kacukan Arab

Sumber : Jabir

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×