berita

Takziah : Anggota Kumpulan Ladies’ Code, EunB Mati Kemalangan

September 5th, 2014 | by Ai
Kini Trending

eunbladiescodesept3e

Peminat industri hiburan K-Pop pastinya sedang bersedih diatas pemergian salah seorang anggota kumpulan Ladies’ Code akibat kemalangan semalam.

Kami difahamkan, van yang membawa kumpulan ini telah terbabas akibat permukaan jalan licin hingga menyebabkan ia melanggar pembahagi jalan.

Menurut laporan, kemalangan tersebut mengakibatkan kematian EunB, manakala dua lagi ahli kumpulan tersebut, Sojung dan RiSe dilaporkan masih berada dalam keadaan kritikal.

BwtEWMXIYAAf8QD

Suasana sedih ketika pengkebumian EunB

Kalau nak tahu, bukan kami je yang tak percaya dengan berita ini, rata-rata peminat mereka amat terkejut dengan pemergian drastik EunB hingga ianya kini sedang trending di Twitter dengan ribuan ucapan takziah.

Ramai yang tidak menyangka EunB kini sudah pergi buat selamanya. Lebih menyayat hati apabila ada yang turut berkongsi foto ‘banana doll‘ milik EunB yang turut berada dalam van berkenaan tercampak ditepi jalan.

Screen Shot 2014-09-05 at 1.29.27 AM

Apapun, kami di OHBULAN! turut merakamkan takziah kepada keluarga EunB dan semoga semua ahli kumpulan ini yang tercedera akan sembuh secepat mungkin. #StayStrongLadiesCode

Sumber : allkpop

SKIP THIS AD ×