berita

Tawar Diskaun 50%, Dapatkan Perlindungan Perjalanan AirAsia Kalau Nak Travel

December 9th, 2019 | by Epul
Sponsored Post

Dah hujung tahun ni, mesti banyak plan korang nak travel dengan keluarga atau kawan-kawan kan? Agak-agak, ada lagi tak yang nak travel tapi belum ambil perlindungan (insuran) perjalanan? Kalau masih ada, meh sini admin nak share!

Tahu tak, macam-macam benda yang kita tak jangka boleh jadi sebelum, semasa dan selepas kita travel. Contohnya, flight delay, beg hilang, barang peribadi rosak, cedera, sakit dan macam-macam lagi. Itulah sebabnya penting untuk korang ambil perlindungan perjalanan!

Dapatkan Perlindungan Perjalanan AirAsia dari Tune Protect sekarang! Diskaun 50% hanya untuk masa yang terhad!

Nak pergi melancong dalam masa terdekat ni? Apa kata tambah perlindungan (insuran) perjalanan? Mulai 9 Disember hingga 15 Disember, Tune Protect menawarkan diskaun 50% untuk Perlindungan Perjalanan AirAsia.

Macam mana nak nikmati diskaun 50% ni? Senang je… Masa korang nak beli tiket flight tu, tambah je AirAsia Travel Protection. Potongan 50% tu akan ditolak secara automatik sebelum korang check out!

Untuk yang dah beli tiket flight tapi belum ada perlindungan perjalanan, jangan risau, masih belum terlewat. Korang masih boleh tambah Perlindungan Perjalanan AirAsia dan nikmati diskaun 50% ni!

Perlindungan menyeluruh pada harga berpatutan

Untuk pengetahuan korang, Perlindungan Perjalanan AirAsia ni melindungi kita sebelum, semasa dan selepas kita travel. Contoh sebelum travel macam flight delay. Semasa travel pulak macam kehilangan dokumen perjalanan, kemalangan peribadi dan lain-lain lagi.

Last sekali, perlindungan selepas travel macam kerosakan bagasi, ketinggalan penerbangan sambungan dan banyak lagi. Banyak kan manfaat Perlindungan Perjalanan AirAsia ni?

Haaa tunggu apa lagi? Dapatkan AirAsia Travel Protection dari Tune Protect sekarang supaya korang boleh nikmati diskaun 50% ini dan travel tanpa risau.

Klik di sini untuk dapatkan diskaun 50%!

The following two tabs change content below.

×