berita

Tiru Gaya Hijab Natasha Hudson

June 29th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Jika anda perhatikan sejak akhir-akhir ini sudah banyak para gadis dan juga wanita muslimah diluar sana sudah mula menggayakan pelbagai pakaian muslimah yang serba cantik. Bukan cuma cantik sahaja tetapi gaya mereka juga semakin menarik. Butik Ammara merupakan salah satu butik yang menjadi pilihan bagi para hijabers masa kini.

Untuk pengetahuan anda butik Ammara ini dimiliki oleh 2 orang gadis hijabers yang jelita bernama Amalina dan juga Sara. Setiap rekaan baju yang ada pada butik ini adalah hasil rekaan mereka berdua sendiri. Rata-rata baju yang mereka hasilkan ini pastinya akan melambangkan ciri-ciri seorang muslimah yang sopan namun masih lagi kekal kelihatan fashionista.

Natasha Hudson, Yatt, Siti Nordiana dan Aida Khalida merupakan antara selebriti hijabers yang gemar menggayakan pakaian keluaran butik Ammara ini. Potongan baju yang mereka gayakan nampak cantik dan bersesuai dengan gaya mereka sebagai seorang hijabers. Apa yang penting pakaian yang mereka gayakan juga sudah tentu menutup aurat mereka dengan baik.

  

 

Bagi anda yang ingin tampil bergaya seperti selebriti hijabers ini tetapi masih ingin kekal dengan gaya sopan, anda bolehlah berkunjung ke butik ini dan miliki koleksi untuk anda juga. Pada masa yang sama anda kekal sopan dan kekal cantik bergaya.

Kredit Foto : Ammara Boutique

SKIP THIS AD ×