berita

Top 10 Fesyen 2013 Pilihan Netizen Di Pinterest

September 18th, 2012 | by Ai
Make-It-Senang

Pemilihan terhadap fesyen boleh mengambarkan taraf dan cara kehidupan si pemakai. Menggagumkan apabila fesyen yang diperagakan memberi ilham kepada si pengguna tatkala bergaya. Lebih-lebih lagi jika fesyen tersebut memberi seribu satu manfaat kepada si pemakai.

Kini Ohbulan mempamerkan pakaian terhangat pilihan warga internet untuk musim 2013 daripada jenama yang terkemuka di rangkaian laman sosial Pinterest.

Sepertimana anda semua tahu, fesyen mampu mempengaruhi gaya hidup dan memberi kesan pada setiap peringkat kehidupan dimana fesyen boleh dikatakan aliran yang lazim merebak pada masyarakat mengikut arus pemodenan.

Jika dahulu pakaian didefinisikan sebagai keperluan, kini ianya merupakan kehendak dalam memenuhi citarasa si pemakai.

Selain itu, pakaian yang dipakai merupakan medium komunikasi yang paling jelas dan berpengaruh dimana dengan cara melihat gaya pemakaian seseorang, anda dapat mengandaikan status dari segi sosial, identiti, gaya hidup dan sebagainya.

Pada tahun 2013, pereka fesyen terkemuka membawakan perubahan dari segi permainan warna dan reka bentuk dalam menghasilkan aura kejelitaan pada si pemakai. Perubahan reka corak dan reka bentuk memberikan keterujaan kepada si pemakai dalam membuat pilihan yang terbaik untuk musim 2013.

Dari segi pengolahan corak sehinggalah mainan rona warna, ianya memberikan sejuta keindahan kepada si pemakai tatkala menggayakannya. Selain itu, gaya busana dan reka corak ini telah membuka mata warga internet dalam memilih antara gaya reka bentuk terbaik dengan hanya ‘pin’ gambar tersebut.

Bagi si pencinta imej elegan dan mewah, jenama hebat yang dipamerkan ini mampu memberikan anda sumber ilham dalam bergaya. Anda pasti akan tampil menawan dengan fesyen yang memberangsangkan! Jom ke laman sosial Pinterest!

Berikut merupakan fesyen terhangat bagi musim 2013! :

Sumber : Pinterest

SKIP THIS AD ×