berita

[VIDEO] Dia Datang Peluk & Raba Farah – Lelaki Ini Berang Isteri Dicabul Warga Asing

February 17th, 2016 | by Epul
Kini Trending

Screen Shot 2016-02-17 at 10.36.55 AM

Belum selesai isu warga asing ini diperdebatkan, tambah pula satu lagi incident mengenai isteri dicabul oleh warga asing. Apa nak jadi ni? Mungkinkah kehadiran ‘mereka’ itu nanti akan memberi impak positif atau lebih kepada impak negatif?

Berang selepas isteri dicabul dan diraba oleh warga asing, lelaki ini tampil buat pesanan kepada semua rakyat jelata marhaen dan juga pimpinan tertinggi. Apa yang cuba disampaikan?

16 Februari 2016 jam 9 malam…kurang ajar betul!

Screen Shot 2016-02-17 at 10.43.58 AM

Assalamualaikum Malaysia, selamat malam, selamat pagi actually sekarang jam 2 pagi 17 feb 2016 saya bersama isteri bertemankan sahabat saya kami berada di Dang Wangi balai polis. Kami baru saja buat report polis bagi pihak isteri saya yang telah dicabuli oleh seorang warga saing di Sogo lebih kurang 9 malam 16 Februari tadi.Ketika kami dalam persiapan dengan aktiviti busking aktiviti rutin kami.

Hari ini telah sedia maklum hampir semua rakyat Malaysia tahu mungkin.Jadi tujuan kita buat video ni adalah untuk memperingatkan pada semua khususnya sahabat-sahabat seislam muslimah juga nampaknya dah tak selamat duduk di Malaysia ni.

Walaupun keadaan isteri saya yang betudung litup ni pun menjadi mangsa dipeluk dicabul saya tak boleh nak mentionkan ia malukan kami juga.Tapi demi keselamatan semua harus berhati-hati jangan sewenang-wenangnya jalan goyang tangan sebab kita tak tahu siapa yang sedang memerhatikan kita.

Minta pihak bertanggungjawab sedia bertindak

Screen Shot 2016-02-17 at 10.49.30 AM

Apapun juga minta supaya berita ini sampai ke pengetahuan untuk pembangunan negera kita yang tercinta.Alhamdulillah untung Malaysia masih aman.Tapi bila aku kena raba malam ni korang buat apa? Memang fikir untung la. Fikir kita rakyat Malaysia ni la.

Bapak-bapak menteri sekalian, anak-anak korang mungkin ada bodyguard tapi kitorang rakyat jelata bawahan yang marhaen jalan dah tak selamat nak cari makan pun tak selamat. Jangan fikir $#@$#$#$ ei..

Harap pak menteri dapat ambil tindakan la, saya dah buat report saya tak nak F#$K g%$#@&^t. Sebab kami cuma nak hidup aman damai.Malaysia sudah tidak aman! Salam.

Jadi tujuan video ni bukanlah sengaja nak menimbulkan masalah tetapi sebaliknya nak berpesan supaya korang semua boleh bersedia dengan semua kebarangkalian yang akan berlaku. #berwaspada.

Ikuti video penuh Genji Busker ni.

Sumber: Facebook Genji Busker

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Jangan follow akaun Twitter & Instagram saya kat tepi ni.

SKIP THIS AD ×