berita

[VIDEO] Goncang Kasar Lengan Anak, Netizen Bimbang Syatilla Melvin Patahkan Lengan Syeriv

January 16th, 2018 | by faris
Isu & Kontroversi

Selain Yusuf Iskandar, anak pasangan Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam, Syeriv Samheizy antara yang mencuri perhatian netizen ketika ini. Keletahnya yang comel ditambah pula dengan gelagat Syatilla yang gila-gila membuatkan pengikut di Instagram tak jemu-jemu mengikuti perkembangan harian mereka.

Namun tindakan Syatilla yang dilihat berlebihan ketika bermain dengan anak sulungnya itu membuatkan netizen kurang senang. Ramai yang ‘gerun’ melihat tindakan pelakon itu yang memperlakukan Syeriv seperti anak patung!

‘Macam patung kedai Cina’

Dalam video berkenaan Syatilla memegang lengan Syeriv dan menggoncangnya. Antara dialog yang didengari adalah Syeriv atau manja dipanggil Matyip sama dengan patung kucing di kedai Cina. Mungkin niat hanya ingin bergurau dan berseloroh, namun netizen tidak merasakan sedemikian.

Kebanyakannya menasihati Syatilla untuk tidak terlalu berkasar kerana bimbangkan keselamatan Syeriv yang mempunyai tulang lembut kerana usianya. Mungkin ramai yang mengambil berat dan tidak mahu sesuatu tidak diingini berlaku kepada anak pasangan itu.

Tulang Matyip lembut lagi takut terkehel

Nasib baik tak patah tangan hang

Jangan la buat tangan anak macam tu

Sumber: Syeriv Samheizy

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×