berita

[VIDEO] Kecoh! Datuk Seri Buat Interview Terbuka Nak Cari Calon Menantu?!

October 1st, 2020 | by Danial
Kini Trending

Kami pasti setiap wanita inginkan hidup bahagia serta pasangan yang mempunyai segalanya. Bukan fikir pasal harta, tetapi lebih kepada jaminan untuk hidup stabil di masa akan datang. Hah, kebetulan seorang Datuk Seri nak buat interview terbuka mencari menantu sulung, ini lah masanya untuk korang bersinar!

Walaubagaimanapun, nak jadi menantu orang ternama ni bukan senang. Banyak benda yang seseorang wanita itu perlu jaga. Hah.. Nak tahu bagaimana caranya? Jom tengok video ini.

Untungnya dapat jadi menantu kepada mak mertua yang sporting macam Datuk Seri Adibah ni. Boleh gelak selalu.

Nak Kekal Aktif Dari Siang Hingga Ke Malam?!

Ini ada berita gembira buat wanita-wanita di luar sana yang ingin kekal aktif dari siang hingga ke malam. Terutama wanita yang perlukan tenaga untuk menguruskan suami, anak-anak dan aktiviti harian.

Kinohimitsu Hawa Activ dapat membantu wanita untuk melembapkan bahagian sulit, meningkatkan kecergasan, mengimbangi hormon,meningkatkan ransangan sensual, menghaluskan kulit, menguatkan daya tenaga dan ketahanan.

Kekalkan kecantikan sememangnya penting, tetapi penjagaan kesihatan juga perlu selari supaya penampilan luaran serta dalaman dapat dijaga dengan baik.

Tunggu apa lagi? Dapatkan produk Kinohimitsu Hawa Activ di SINI! Jangan lepaskan peluang untuk menggunakan promo code (OBHA10) untuk diskaun sebanyak RM 10. Dapatkan sekarang. Mesti suami sayang!

 

SKIP THIS AD ×