berita

[VIDEO] Lagi Kemeriahan Majlis Resepsi Faliq Nasimuddin & Chryseis Tan. Dah Macam Dalam Filem!

July 10th, 2018 | by Shafika
Lensa Insta

Baru-baru ini majlis perkahwinan dua anak jutawan terkemuka Faliq Nasimuddin dan Chryseis Tan menjadi bualan hangat netizen apabila Shane Westlife hadir membuat persembahan. Tidak cukup dengan itu, rupanya kumpulan Blue turut juga muncul di akhir majlis itu.

Artikel Berkaitan : [FOTO&VIDEO] Majlis Resepsi Faliq Nasimuddin & Chryseis Tan Tarik Perhatian. Siap Ada Artis Antarabangsa Terkenal!

Kali ini, kami kongsikan dengan korang video sekitar majlis itu berlangsung. Siap ada party menari lagi. Paling membuatkan kami terhibur adalah persembahan dari abang Faliq sendiri,  SM Nasarudin Nasimuddin. Memang gempak habis! Macam dalam filem okay.

Menari gempak

Ramai netizen yang memuji keluarga ini yang dikatakan sangat sporting. Malah ada yang turut sama menganggap persembahan mereka lebih baik dari artis jemputan antarabangsa. Ada gaya ala-ala kumpulan Backstreet Boys tak?

Pengantin membuat persembahan bersama kumpulan Blue

Memang meriah sungguh majlis anak-anak jutawan ini. Bayangkan menari sambil berlatar belakangkan nyanyian kumpulan Blue. Fuh memang terbaik! Untung sungguh tetamu jemputan yang hadir. Pergi majlis perkahwinan sekali dengan pakej konsert mahal.

Terima kasih semua

Sumber : Instagram

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×