berita

[VIDEO] Lelaki Nyaris Dipukul Penyapu Gara-Gara Guna Gadget Penyiasatan..Nasib Tak Kena..

September 7th, 2018 | by Mastura
Filem Antarabangsa

Pernah tak antara korang bercita-cita nak jadi seorang penyiasat. Tapi korang tau ke macam mana nak jadi seorang penyiasat yang hebat?

Ha! Ni kitorang nak share kisah si Sood yang hampir dihempuk dengan penyapu gara-gara nak jadi penyiasat. Dia ada share juga beberapa tips yang mungkin berguna untuk korang.

Naaaa! Kan dah kena, nasib baik tak kena hempuk pakai penyapu. Tapi si Sood ni pun satu, kot yer pun nak jadi penyiasat, jadilah yang lebih berkaliber.

Jadi penyiasat cool macam JOHNNY ENGLISH nak?

Kalau tips yang Sood ni share kurang power, korang tengok je gelagat JOHNNY ENGLISH ni. Confirm korang akan nampak lebih profesional dan hebat.

Jadi nanti jangan lupa serbu panggung berhampiran korang bermula 13 September 2018 ni. Sure JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN akan buatkan korang berdebar dan ketawa sampai pecah perut. Watak yang bersahaja buatkan JOHNNY ENGLISH ni nampak lebih kelakar wey.

Nak tau misi apa yang dia perlu selesaikan? Ha kenalah tengok filem ni nanti.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×