berita

Video Lucah Mirip Pelakon Drama Popular Tersebar Di Media Sosial?

October 21st, 2020 | by Amat Larbsib
Kini Trending

Di Twitter, tersebar sebuah video lucah seorang lelaki mirip pelakon baharu drama bersiri popular. Video berdurasi 42 saat itu menyaksikan individu tersebut dalam keadaan tidak berbaju dan pada hujung video tersebut menggosok alat kemaluannya.

Belum ada respon

Pada awal video tersebut, sempat menyaksikan lelaki itu memberi ciuman nakal ke arah kamera dan dilihat sempat beronani di penghujung rakaman.

Sehingga kini, rata-rata netizen sedang hangat memperkatakan mengenai video lucah yang tersebut melibatkan salah seorang pelakon drama popular.

Bagaimanapun, difahamkan pelakon tersebut belum lagi respon atau memberi jawapan kepada video yang tersebar dikatakan miripnya.

Ramai berteka-teki

Di Twitter, kelihatan ramai netzien berteka-teki sama ada individu di dalam video tersebut merupakan seorang pelakon yang dikenali ataupun sebaliknya.

Pengguna Twitter Khairaoul terkejut sekiranya benar pelakon itu juga ada video lucah dan mula jadi perbualan ramai, “Serious la Jekfer nyer ade leak juga?”

Akmal Zarin di Twitter beranggapan video tersebut adalah permintaan daripada perempuan melalui video call yang dibuat antara mereka, “Aduh Jekfer kerja tak clean. Video dah leak online. Habis la kena cancel nanti… Naaaa tak kena cancel pun. Dia laki. Yang nak video dia mesti perempuan. Takkan la perempuan nak cancelkan orang handsome”

Sementara itu, pengguna Twitter, EdShahiran khuatir apabila terdapat sesetengah video lucah melibatkan artis mula tersebar apabila sedang menempa nama dalam industri, “Dah tengok video jekfer main k***. Takutnya macam mana boleh leak weh”

Sumber: Kosmo

The following two tabs change content below.

×