berita

[VIDEO] Kena Gigit Kat Perut – Ramona Zam Zam Kongsi Pengalaman Pertama Kali Menjadi Ibu

November 19th, 2018 | by Mastura
Kini Trending

Memegang status sebagai seorang ibu bukanlah sesuatu yang MUDAH! Yea betul, sebab banyak pengalaman mengajar kita (ibu) untuk menjadi seorang yang tabah dan kuat sepanjang perjalanan menjadi ibu.

Pengalaman ini dikongsikan sendiri Ramona Zam Zam yang pertama kali bergelar ibu. Korang kena dengar sendiri cerita Ramona Zam Zam ni sebab…Korang tengok la video ni, dia kata anak dia gigit perut dia..

Wah! Happening gila Ramona Zam Zam. Mula-mula berat juga nak bawa status seorang ibu ni tapi bila dah dapat rentak, barulah boleh balancekan masa untuk diri sendiri, keluarga dan kerjaya.

Pengalaman korang pulak macam mana? Mesti ada cerita disebalik pengalaman pertama bergelar seorang ibu.

Serlahkan Kehebatan Korang Dengan Susu.

Perhatian buat korang semua! Lepas ni make sure minum at least segelas Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL setiap hari sebab susu lemak rendah ni diperkaya dengan 9 Vitamin Penting yang baik untuk mulakan hari korang. Antaranya, Vitamin A, B1, B3, B6, B12, C, D3, E dan Asid Folik.

Barulah ada tenaga nak buat aktiviti sepanjang hari sebab permulaan hari korang dah boost dengan Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL ni. Sama macam Ramona Zam Zam la, sebab tu dia minum MARIGOLD HL yang 36% Lebih Kalsium52% Lebih Protein dan paling penting 74% Kurang Lemak.

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL ni, korang intai je Facebook diorang di https://www.facebook.com/MARIGOLDHLMilkMY

So, korang ada pengalaman menarik yang nak dikongsi macam Ramona Zam Zam ni? Jangan lupa komen di ruangkan komen di Facebook OHBULAN! Mana la tau cerita korang tu boleh memberi inspirasi dekat bakal-bakal ibu yang lain.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×