berita

[VIDEO] Sahur Versi Orang Bujang..Mana Yang Boleh Relate Dengan Korang?

May 13th, 2019 | by Epul
Kini Trending

Alhamdulillah kita dah pun masuk bulan puasa dan ini bermakna rutin kita pun tukar sikit. Kalau yang bujang, rutin puasanya mungkin sedikit mencabar sebab semuanya perlu dilakukan sendiri. Paling susah mungkin bab bersahur, betul tak? Kalau tak miss sahur tu bukan bujang sejati la namanya..Ahhahahaha

Ni kitorang nak share hiburan bulan puasa dan maybe boleh relate dengan orang bujang kat luar sana..Moh kite tengok dulu video ni..

Laa.. Kalau skip sahur memang la lesu je sepanjang hari, tapi kalau makan setalam pun waktu sahur boleh buat perut korang tu merajuk tau. Sama macam si Roy tu la, sahur tak ingat dunia.

MILO® with Whole Grain Cereal kini lebih ringan dan padat sumber tenaga!

Kalau korang memang jenis susah nak makan berat waktu sahur, bertukarlah ke MILO® Whole Grain Cereal yang ringan dan padat dengan sumber tenaga.

Untuk pengetahuan korang, secawan MILO® Whole Grain Cereal mengandungi 25% lebih serat, serat tinggi dan kebaikan bijian penuh yang akan dapat memenuhi keperluan nutrisi sehari-hari.

InsyaAllah, kalau minum boleh tambah energy korang untuk kekal bertenaga sepanjang hari berpuasa. Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal MILO® Whole Grain Cereal ni boleh je usha Facebook MILO® Malaysia.

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Jangan follow akaun Twitter & Instagram saya kat tepi ni.

SKIP THIS AD ×