berita

[Video] Special MyKitaTry Ramadan Bersama…Siapa Gadis Kecil Molek Ni?

May 29th, 2018 | by Mastura
Kini Trending

Alhamdulillah, dah masuk bulan ramadan untuk tahun ni. Mana Wan dengan Ash buka puasa ni? Kalau anda nak tahu, jom ikut episod istimewa MyKitaTry Ramadan kali ini. Eh! Ada tetamu istimewa la, kecil molek je gadis ni tapi..

Wah! Nampak sedap je semua makanan yang Wan, Ash dengan Fasya makan tu. Terliur kami tengok, lagi-lagi waktu bulan puasa ni.

Cakap pasal makanan, Fasya pun ada bagi tips bersahur dekat Wan. Jadi, pastikan anda mengambil cukup nutrisi sepanjang bersahur supaya ianya dapat membekalkan tenaga sepanjang hari.

(Gambar sekadar hiasan: Kredit Google)

Menurut Kajian;

“Hanya 6% rakyat Malaysia yang makan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mencukupi setiap hari.”

(Sumber: Kajian Mordibiti Dan Kesihatan Kebangsaan, 2016.)

Untuk mengekalkan gaya hidup sihat, Kementerian Kesihatan Malaysia menyesyorkan kita perlu mangambil 2 hidangan buah-buahan setiap hari.

Haa! Apa kata tambahkan nutrisi dalam juadah berbuka anda dengan minum MARIGOLD PEEL FRESH. Minuman yang diperkaya dengan vitamin dan mineral mampu memberikan kebaikan buah-buahan dan menjadi pelengkap juadah anda.

Jadi puasa anda akan jadi lebih bertenaga dan sentiasa fresh. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk rangkaian MARIGOLD PEEL FRESH, anda boleh layari laman sesawang mereka di sini.

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri dari MARIGOLD PEEL FRESH, ‘Raikan Aidilfitri Anda Dengan Kebaikan Buah-Buah MARIGOLD PEEL FRESH’

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×