berita

[VIDEO] Sudah Lama Tidak Beraksi ‘Live’, Ramai Kagum Lihat Persembahan Pertama BCL Bersama Ariel Noah

December 2nd, 2020 | by Amat
Kini Trending

Umum sedia maklum, selepas pemergian suami tercinta, penyanyi terkenal Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari (BCL) membuat keputusan untuk berehat seketika dari dunia hiburan.

Artikel berkaitan: ‘Karena Kita Tahu, Waktu Sangat Berharga’ – Post Pertama BCL Selepas Pemergian Suami Undang Sebak

Terbaru, di sebuah anugerah berprestij iaitu AMI Awards edisi ke-23 menampilkan persembahan pertama BCL di pentas buat pertama kali untuk melepaskan rindu kepada peminatnya.

Kemunculan Bunga di pentas

Sumber: RCTI Entertainment

Persembahan duet bersama Ariel Noah dengan menyampaikan lagu Menghapus Jejakmu itu sangat dirindui peminat. Malah, persembahan tersebut turut menjadi tumpuan pencinta muzik tanah tempatan.

BCL turut meluahkan perasaannya setelah lama tidak membuat persembahan nyanyian di atas pentas khususnya di anugerah berprestij itu.

Sebenarnya nyanyi tapi cuma di rumah dan sekarang baru kembali ke panggung secara live. But I’m happy to be here bersama teman-teman juga semuanya di sini. And I’m glad, I am back.

Persembahan bersama Ariel

Video persembahan pasangan duet tersebut telah dimuat naik menerusi laman YouTube RCTI Entertainment dan sudah mendapat lebih 2 juta tontonan. Rata-rata penonton kagum dengan persembahan yang ditampilkan BCL dan Ariel itu.

Sumber: RCTI Entertainment

SKIP THIS AD ×