berita

[PANAS] Kalau Budak Praktikal Dari Neraka Pun Boleh Dapat Elaun Ke ?!

July 29th, 2019 | by Danial
Kini Trending

Baru – baru ini, Menteri Belia dan Sukan YB Syed Saddiq Syed Abdul Rahman menerusi Facebook miliknya, beliau telah menyatakan bahawa pelatih (intern) yang berkhidmat di bawah kerajaan wajib menerima elaun. Ini satu berita yang baik buat semua student yang bakal intern di masa akan datang.

Iniasitif ini juga dapatlah menaikkan semangat pelatih-pelatih ini untuk berkerja bersungguh- sungguh sekaligus dapat mengambil pengalaman yang banyak sepanjang tempoh mereka intern. Namun begitu, macam mana pulak kalau pelatih-pelatih yang kita harapkan ini berkelakuan sebaliknya pulak? Macam video kat bawah ini!

Sitkom KO Episod 2: Edisi Crush & Budak Praktikal BhgII

Haaa! Kan dah kena dengan senior-senior. Admin setuju dengan cakap Megat a.k.a Boss, orang dah bagi praktikal dah untung! So korang, ambillah ini sebagai iktibar supaya korang tak ikut macam Danial dan Amat yaa

Kanchong Opis!- Siri Sitkom Pertama Terbitan OHBULAN!

Pengumuman penting!

Benda boleh kanchong buat apa nak rilek?!

Bermula 17 Julai, kehidupan kanchong kami staf OHBULAN! akan disitkomkan untuk tontonan umum di seluruh Malaysia! Pelbagai topik diangkat supaya netizen dapat berbincang dan dalam masa yang sama berhibur melalui sitkom ringan terbitan OHBULAN! ini.

Jangan lupa untuk subscribe dan tekan tombol loceng di laman Youtube OHBULANOFFICIAL untuk mengikuti siri sitkom ini.

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×