berita

Wanita Ini Dituduh Curang, Tapi Jawapannya Buat Korang Terkesima

March 26th, 2016 | by Mastura
Kini Trending

awek cun

Kalau dulu ramai yang panggil cinta monyet. Yang paling tak tahan selalu kalau dulu sekolah rendah kita dimomokkan dengan ‘ kalau selalu bergaduh dengan kawan berlainan jantina jodoh kuat.’ katanya la bagi menakutkan kita ja.

Tapi ada juga yang sampai ke jinjang pemlamin, alhamdulillah. Tapi bukan itu yang kami nak bagitahu korang semua, sebenarnya hubungan itu luas jangan selalu menharap dengan apa yang kita belum pasti akan kesudahanya. Sama macam pasangan ni, mungkin harapan tak kesampaian di tengah jalanan terjumpa insan yang rasa boleh membahagiakan. So apa lanjutan ceritanya? korang mesti layan cerita ni.

Ni bukan kisah kasihku di menara gadingScreen Shot 2016-03-26 at 12.45.10 PM

Lelaki cepat bosan, betul ke?Screen Shot 2016-03-26 at 12.45.26 PM

Dah pernah kantoi rupanyaScreen Shot 2016-03-26 at 12.45.50 PM

Bagus ada kesedaran menipu itu dosaScreen Shot 2016-03-26 at 12.46.03 PM

I jaga mata I, jaga hati IScreen Shot 2016-03-26 at 12.46.23 PM

Kesimpulannya you yang gatal! amik sebiji simpan dalam hatiScreen Shot 2016-03-26 at 12.46.34 PM

Ukhwah jangan diputuskan, mungkin tak ada jodohScreen Shot 2016-03-26 at 12.46.47 PM

Nasihat bekas kekasih tu jangan lupaScreen Shot 2016-03-26 at 12.46.58 PM

Nasib baik tak ada kasut tumit melekat dekat kepala. Dah belajar tinggi-tinggi takkan nak emosi sampai macam tu betul tak. Wanita ni mungkin hatinya seperti tisu tapi mereka sebenarnya dikurniakan tahap kesabaran yang cukup luar biasa.

So harap lepas ni korang boleh berkawan seperti biasa, dan moga lelaki ni dah tak menggatal dengan wanita lain.Manala tau kot dia dah bosan juga dengan insan yang memenuhi kekosongan hati dia ni. Korang jangan stop bercinta okay, sebab cinta tu luas bukan cinta sesama manusia semata sebaliknya cintailah pencipta kita.

Sumber: Facebook Aliff Channel

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×