berita

Zizan Bawa Kaka Pergi – FeMag Isu Disember

December 26th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Hujung tahun semestinya ramai yang menghabiskan cuti masing-masing. Selamat bercuti buat anda semua. Isu terbaru  FeMag kali ini, menampilkan gandingan pelakon dan pelawak terkenal tanah air, Zizan dan penyanyi yang semakin meningkat naik, Kaka sebagai penghias sampul depan kali ini.

Bertemakan percutian hujung tahun, pasangan duet yang terkenal dengan lagu “Bawa Daku Pergi” pernah menjadi isu apabila lagu mereka dikatakan mempunyai unsur negatif dan tidak sesuai untuk remaja. Namun jika dihayati lagu ini, sebenarnya memberi pelbagai maksud dan agak sesuai untuk ‘mood’ percutian.

Tampil dengan busana yang santai dan berlatarkan pesawat penerbangan menambahkan ‘mood’ percutian hujung tahun yang pasti diidamkan oleh setiap orang.

Apa yang lebih menarik lagi, isu kali ini memapaparkan kisah percutian selebriti antaranya Dayang Nurfaizah, Fizo Omar dan Amanda Imani di lokasi percutian pilihan masing-masing beserta pengalaman menarik mereka di sana.

Tidak lupa ruang fesyen yang menampilkan Cristina Suzanne dengan tema pesona ambang tahun baru yang memberi idea dan citarasa untuk tahun baru 2013. Kepada mereka yang mencari-cari konsep tahun 2013 , jangan lupa untuk lihat sendiri apa yang menarik dalam FeMag.

SKIP THIS AD ×