berita

Bakal Ditayangkan 1 Jun, ‘Ralit’ Lagu Tema J2: J Retribusi Dilancarkan

May 24th, 2021 | by Wan
Video Popular

Bersempena dengan dengan pelancaran eksklusif filem J2: J Retribusi di Disney+ Hotstar mulai 1 Jun 2021, Monkey Bone dengan kerjasama Primeworks Studios, Infinitus Productions, TGV Pictures dan Sunstrong Entertainment, melancarkan lagu tema filem ini, RALIT oleh Tuju dan menampilkan Malik Abdullah di pelantar digital 14 Mei lalu.

Ralit oleh Tuju, Malik Abdullah

Ralit sebuah lagu rap yang digubah oleh Ming dan Wolfy, ditulis dan dinyanyikan oleh Tuju yang mempunyai vokal yang unik dan serak dan dihidupkan lagi dengan vokal luar biasa oleh Malik Abdullah. RALIT kini boleh didengarkan di Spotify, Apple Music, Deezer, Joox, KKBox, YouTube Music and iTunes.

Diilhamkan dari penceritaan J2: J Retribusi, Tuju berharap peminat muzit dapat menghayati setiap bait lirik lagu ini bersama penceritaan di sebalik filem yang hebat ini

Alhamdulillah, kami sangat berbesar hati di atas peluang dan kerjasama dari pihak produksi dan pemasaran filem ini. RALIT diilhamkan dari penceritaan J2: J Retribusi di mana seorang hero yang berada dalam keadaan yang genting dalam masa yang semakin suntuk untuk menyelamatkan orang yang disayanginya.

J2: J Retribusi, sebuah filem sekuel blockbuster yang dinanti-nantikan selepas J Revolusi, akan dilancarkan secara eksklusif di Disney+ Hotstar pada 1 Jun 2021. Muat turun aplikasi Disney+ Hotstar di peranti Android dan iOS mulai 1 Jun 2021 dan langgani dengan RM54.90 untuk 3 bulan. Untuk info lanjut, sila layari DisneyPlusHotstar.my.

SKIP THIS AD ×