berita

Basmi Kuman Sehingga 99.99% + Basuh Kereta Serendah RM48 Je Dengan CARs International!

June 1st, 2020 | by Wan
Shout Out!

Ramai pemilik kenderaan hari ini memilih untuk menghantar kereta mereka di pusat cucian kereta berbanding basuh sendiri. Bayangkan tak sampai 30 minit, kereta korang siap dicuci dan berkilat macam kereta baru! Harga pun berpatutan.

Buat korang yang sedang mencari pusat cuci kereta paling bagus dan diyakini, CARs International Malaysia kini menawarkan perkhidmatan penstrilan bagi membasmi kuman sehingga 99.99% di ruangan dalaman kereta korang.

Serendah RM48

Pemegang kad keahlian CARs boleh mendapatkan servis ini dengan serendah RM48, manakala bukan ahli RM78 termasuk cucian kereta PERCUMA! OTIO interior sterilisation bukan sahaja mencuci permukaan dalaman kereta, ianya juga menghapuskan 99.99% kuman berbahaya yang mungkin berada di tempat duduk, stereng dan lain-lain tempat.

Paling penting, OTIO menggunakan 100% bahan semulajadi dan biodegradable yang tidak merbahaya kepada pemilik kereta. Bukan itu sahaja, OTIA juga tidak akan merosakkan ruangan dalaman kereta seperti papan pemuka dan tempat duduk. Pendek kata, memang selamat!

Menurut CARs International, OTIO ini mampu bertahan sehingga 30 hari bagi memastikan kereta korang sentiasa bebas kuman. Bau bauan yang kurang enak berpunca daripada asap rokok juga akan disingkirkan menerusi servis OTIO. Jadi kereta akan sentiasa segar!

Cepat tunggu apa lagi! Dapatkan perkhidmatan OTIO di 60 pusat cucian CARs International di seluruh Malaysia sekarang. Bagi sama-sama membantu memutuskan rangkaian Covid-19, CARs International sentiasa memastikan para pekerja mematuhi SOP yang ditetapkan. Pemakaian mask dan pemeriksaan suhu badan diwajibkan. Ayuh berkunjung ke pusat cucian!