berita

Bekas Isteri ‘Halang’ Anak-Anak Raf Yaakob Hadir Resepsi #MawaRaf Malam Ini?

December 1st, 2017 | by Wan
Isu & Kontroversi

Seketika lagi, bakal berlangsungnya majlis resepsi pelakon Mawar Rashid dan suami, Raf Yaakob. Pasti ramai tidak sabar nak lihat gambar-gambar hari bahagia pasangan sama cantik sama padan ini bukan? Sudah semestinya majlis resepsi mereka akan diraikan dalam suasana penuh meriah disamping orang-orang tercinta.

Tetapi apa yang mengejutkan, beberapa jam sebelum resepsi bermula, Raf mendedahkan anak-anaknya, Rayyan dan Chanela tidak akan berada bersama mereka pada majlis malam ini. Aik, kenapa pula? Membaca kongsiannya di Instagram, kedengaran seperti ada pihak yang ‘melarang’ anak-anak Raf  daripada hadir. Siapa?

 ‘Dilarang’ hadir majlis resepsi

Netizen yang membacanya rata-rata memetik ibu kandung Rayyan dan Chanela sebagai ‘pihak’ yang dimaksudkan. Ramai dilihat tidak bersetuju dengan tindakan bekas isteri presiden Kelab Peminat Manchester United Malaysia itu.

Netizen suruh pihak sana ‘move on’

Tidak pasti siapa yang dimaksudkan tetapi terbaru, Raf dilihat telah mengemas kini statusnya itu.

Memang sedih apabila anak-anak sendiri tidak dapat hadir. Baju pun cantik je untuk Rayyan dan Chanela, mesti kalau diorang pakai cantik sangat. Takpe Raf, hari ini hari bahagia, jadi jangan sedih. Gambar resepsi kena cantik, so senyum! Nantikan foto-foto sekitar majlis resepsi Raf Yaakob dan Mawar Rashid!

Sumber: Instagram Raf Yaakob

SKIP THIS AD ×