berita

Bibir Merah Menyala Neelofa Bersama Avon!

September 6th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Bibir, merupakan tarikan utama bagi si cantik dalam menyerlahkan personaliti seksi dan memukau. Tambahan pula bibir tersebut dicalitkan dengan rona warna yang menarik, pasti memukau setiap mata yang memandang. Dengan revolusi hebat, kemilau mutiara kini mampu diserlahkan dengan calitan teristimewa daripada rangkaian produk Avon iaitu Ultra Color Rich Brilliance Lipstick.

Kilauan mutiara persis bintang-bintang dilangit kini boleh diabadikan pada bibir lembut anda. Malah, ianya turut memberikan limpahan kemewahan dimana keindahannya mampu diwarisi dari generasi ke generasi.

Hasil gabungan teknologi terkini, syarikat mekap no.1 telah menghasilkan gincu mewah yang berkualiti dan berinovatif . Hasil adunan eksklusif daripada pigmen ala mutiara berprismatik, ianya mampu menyerlahkan sinaran keunikan dan kemewahan dari apa jua sudut ianya dipandang.

Keistimewaannya, ianya seakan-akan memahami naluri anda dimana ianya mudah untuk dipadankan dengan warna dasar kulit. Bagi anda yang inginkan lebihan sinaran kegemilangan, gincu ini mampu  memberikan 125% lebih kilauan dari Ultra Color Rich Lipstick biasa.

Dirumus khas dengan Ekstrak Honey White Clover dan Badam, ianya  bukan sahaja mampu berkilau bak permata tetapi turut memberikan kelembapan dengan merubah bibir anda dari kusam ke lembut berseri.
Didatangkan khas dengan 10 rona bersinar terbaik, Rouge Luxury, Berry Glitz, Crimson Twilight, Brilliant Ruby, Vermilion, Pink Paparazzi, Sienna Sparkle dan Sumptuous Cerise.

Bagi pengemar barangan kosmetik, gincu mewah ini didatangkan khas dalam bekas merah jambu terang dengan corak ala ‘quilt’ pada batang gincu untuk sentuhan menawan. Usah gusar sekiranya anda perlu bertandang ke majlis kerana aksesori ini merupakan pilihan yang terbaik.

SKIP THIS AD ×