berita

Boyfriend Kena ‘Sailang’ Dengan Bestfriend, Gadis Ini ‘Balas Dendam’ Dengan Cara Yang Sangat Epik!

January 27th, 2016 | by Wan
Kini Trending

oklahhhh

Apa rasanya bila teman lelaki dirampas oleh kawan baik sendiri? Atau dalam erti kata lain kena ‘sailang’! Pasti bengang kan?

Mungkin itu lah yang dirasakan oleh gadis ini apabila bertindak memuat naik foto bekas teman lelakinya yang telah dirampas di Instagram. Memang epik!

U messes with wrong person!

oklah ni

Khabarnya kawan yang merampas teman lelakinya itu merupakan adik kepada seorang artis popular dan mempunyai ramai pengikut di Instagram.

Berang teman lelaki dirampas oleh kawan baik sendiri, gadis bertudung melepaskan geram dengan memuatnaik foto mereka bersama beserta kapsyen yang sungguh epik.

Tak dapat dipastikan sama ada kes dah diselesaikan atau tidak namun ianya menjadi perbualan netizen terutamanya di laman Twitter.

Screen Shot 2016-01-27 at 12.45.26 PM Screen Shot 2016-01-27 at 12.48.01 PM

Itu lah lain kali jangan ‘sailang’ boyfriend orang, kan dah famous dekat media sosial. Macam-macam. Tapi adik siapa ye? Hehe biarlah rahsia.

Sumber : Your King 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×