berita

Bukan Setakat Pizza, Sekarang Sandwich Pun Ada Delivery Tau! Menyelerakan Sungguh

November 2nd, 2015 | by Wan
MyResipi

garsacover

Dalam zaman yang serba maju dan mencabar ini, kebanyakan pengusaha mahupun peniaga makanan terpaksa tampil kreatif bagi bersaing hebat dengan pesaing mereka.

Disebabkan hal itu maka tidak hairanlah muncul beberapa menu yang pelik dijual bagi menarik minat pelanggan.

Terbaru, sandwich pun dah ada delivery tau! Ingatkan pizza je ada delivery.

Bisnes orang kita

garsa1

Bisnes sandwich ini khabarnya diusahakan oleh pasangan suami isteri dan mempunyai beberapa orang pekerja bagi memenuhi permintaan tinggi dari pelanggan.

Delivery sekitar  KL/Shah Alam

garsa3

Apa yang menarik tentang bisnes sandwich Garsa Kitchen ini ialah ada penghantaran sekitar Kuala Lumpur & Shah Alam. Mudah dan senang kan.

Boleh juga order dalam kuantiti yang banyak untuk event yang besar.

garsa7

Pelbagai jenis sandwich

garsa4

Pelbagai jenis sandwich ada, korang boleh usha menu dia. Menyelerakan sungguh! Rasanya bukan hanya makan breakfast tapi sesuai juga kalau korang nak bawa pergi picnic, anjurkan jamuan, meeting dan lain-lain acara.

garsa6

Sumber : Garsa Kitchen

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×