berita

Bukan Suami Orang! – Mohamed Hafiz Nafi Sudah Berkahwin & Hanya Fara Fauzana Tahu….

September 7th, 2016 | by Wan
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2016-09-07 at 11.39.58 AM

Impian selebriti terkenal Fara Fauzana untuk menamatkan zaman bujang tidak kesampaian apabila majlis yang dijadualkan berlangsung pada bulan ini dibatalkan.

Berikutan pembatalan perkahwinan tersebut wujud ura-ura yang mengatakan bakal suami beliau yang dikenali sebagai Mohamed Hafiz merupakan suami orang. Fara Fauzana bagaimanapun enggan mengulas lanjut hal ini.

Terbaru, lelaki terbabit tampil menjawab tuduhan yang dilemparkan oleh sesetengah pihak. Menurut Hafiz dia tidak pernah bernikah dan status perkahwinannya itu tidak pernah dirahsiakan kepada Fara Fauzana.

Hanya Fara tahu sebab batal kahwin

frr

Status perkahwinan saya bukan alasan pernikahan saya dibatalkan oleh Fara Fauzana. Alasan mengapa perkahwinan itu dibatalkan hanya diketahui oleh Fara.

Saya juga ingin menyatakan ada beberapa perkara tidak tepat dan spekulasi yang dilaporkan oleh banyak media cetak dan media atas talian.

Pertama, saya tidak menghadiri sidang media (bersama Fara) berdasarkan kepada persetujuan bersama dengan Fara. Ia dilakukan untuk melindungi privasi saya dan keluarga saya. “Satu lagi perkara tidak tepat ialah usia saya. Sebelum ini dilaporkan saya berusia 38 tahun dan ini tidak benar. Saya hanya berusia 30 tahun, tahun ini.

Saya masih lagi cuba menenangkan diri daripada pembatalan perkahwinan saya sendiri. Ia sangat memberi kesan mendalam juga kepada saya.

Menurut Hafiz berita tentang status dirinya itu sedikit sebanyak memberi kesan kepada nama baik dan perniagaannya. Katanya, ia juga menyebabkan tekanan emosi yang tidak sepatutnya dan kerugian kepada beliau serta ahli keluarga terdekat.

Sumber : Berita Harian

SKIP THIS AD ×