berita

Dalam 90 Ribu Penyokong, Raf Yaakob Berjaya Tangkap Bola Sepakan Safawi Rasid

December 12th, 2018 | by Amat
Kini Trending

Kira-kira 90,000 penyokong Malaysia dan Vietnam membanjiri Stadium Bukit Jalil bagi menyaksikan perlawanan penting bola sepak Final Piala AFF Suzuki 2018 semalam. Aksi sengit kedua pasukan menyaksikan masing-masing berjaya menjaringkan 2 gol dan bakal bertarung sekali lagi di Hanoi, Vietnam, Sabtu ini.

Dalam puluhan ribu penyokong yang hadir, Raf Yaakob teruja kerana berjaya mendapat bola giveaway to fans hasil sepakan pemain Safawi. Dia turut menyifatkan momen itu memberi tuah buat anaknya yang bakal dilahirkan tidak lama lagi.

Suratan atau kebetulan?

Raf Yaakob memuatnaik sebuah video menyaksikan dia berjaya menangkap bola giveaway to fans yang disepak oleh pemain Safawi, semalam. Menerusi Instagram rasminya, dia menyifatkan momen berharga itu merupakan tuah buat anaknya yang bakal dilahirkan tidak lama lagi.

Dapat tangkap bola yang ada autographs 

Jackpot bro!

Takkan nak tipu

Pemain bola sepak negara, Safawi sempat memberi respon terhadap video yang dimuatnaik Raf Yaakob ini. Suami kepada Mawar Rashid ini seperti tidak percaya yang dia berjaya menangkap bola giveaway to fans itu. Dan menyifatkan momen ini adalah tuah buat anak yang sedang dikandung isterinya.

Sumber: Raf Yaakob

SKIP THIS AD ×