berita

Eksklusif : Fasha Sandha & Jejai Bersama Pasukan Lamborghini Kuala Lumpur JH Italia

May 17th, 2012 | by M
Lensa Insta

Aktres popular, Fasha Sandha & Jejai telah muncul di majlis pengumuman pasukan Lamborghini Kuala Lumpur JH Italia sempena siri perlumbaan Lamborghini Blancpain Super Trofeo Asia yang pertama kali diadakan di Litar Sepang bermula 25-27 Mei 2012, hari ini.

Turut hadir bersama di majlis ini ialah Timbalan Menteri Belia dan Sukan, Dato’ Razali Haji Ibrahim yang memakai baju Polo Tee berwarna biru.

Menurut krew Paultan.org, musim perlumbaan 2012 ini bakal menyaksikan pasukan daripada Singapura, Malaysia, Thailand, Hong Kong, Taiwan, Jepun dan China berentap bagi merebutkan trofi kejuaraan perlumbaan berkenaan. Siri perlumbaan ini mendapat kerjasama daripada Blancpain, Swiss Watchmaker dan penaja siri Eropah.

Rizal Ashram atau lebih dikenali sebagai Jejai telah diberikan tanggungjawab untuk memandu jentera laju mewakili pasukan Lamborghini Kuala Lumpur JH Italia.

Cerita selanjutnya di Lamborghini Super Trofeo Asia Series starts in Sepang.

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×