berita

[FOTO] ‘Beauty Leg’ Tasha Shilla & Nabila Huda Yang Seksi

March 6th, 2015 | by Wan
Isu & Kontroversi

peha

Semalam telah berlangsungnya fashion show hasil sentuhan pereka fesyen terkenal Alia Bastaman yang menyaksikan kehadiran ramai selebriti popular tempatan.

Peluang ini dimanfaatkan sepenuhnya oleh para selebriti untuk menggayakan fesyen ‘meletop kebabom’ masing-masing. Namun biji mata kami hampir terbeliak apabila melihat foto Tasha Shilla dan Nabila Huda.

abil

Mana tidaknya di dalam foto tersebut Tasha Shila dilihat menggayakan dress dengan belahan yang cukup tinggi sehingga menampakkan pehanya.

kupu

Kehadiran Nabila Huda juga mencuri tumpuan apabila hadir dengan dress yang cukup anggun namun sedikit seksi sehingga menampakkan cleavage.

Tasha Shilla Tak Nak Buat Insurance Kaki Ke?

rihanna

Kalau korang nak tahu ramai selebriti terkenal Hollywood yag meng’insurance’kan body part mereka seperti kaki, punggung, dan senyuman. Senyum pun ada insurance! Katanya aset yang ada nilai komersial wajar beli insurance.

Sebagai contoh penyanyi Rihanna membeli insurance berharga lebih $1 Million untuk kaki,Danial Craig sanggup membeli insurance lebih $9 Million untuk badannya, mana $27 Milion untuk punggung Jennifer Lopez!

Agak-agak kalau Tasha Shilla nak beli insurance untuk kaki dia, berapa harga?

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×