berita

Gadis Cantik Ini Dedah Akan Sepak Terajang Suaminya Jika…..

June 12th, 2015 | by Wan
Kini Trending

Screen Shot 2015-06-12 at 2.32.59 PM

Setiap kali kami sedang online di Facebook mahupun mana-mana media sosial yang lain, pasti ada cerita keretakan rumah tangga yang dikongsi oleh netizen.

Punca keretakan boleh jadi kerana kecurangan dan macam-macam lagi. Terbaru, berpisah kerana rambut isteri berbau. Pelik bukan?

Bukan masalah rambut berbau yang kami nak kongsikan tetapi lelaki yang dah beristeri tetapi gatal! Kami baca luahan wanita dan sememangnya ada benarnya.

Tengok Atas Bawah

Screen Shot 2015-06-12 at 2.32.46 PM

Kalau Dah Tahu Ada Bini, Tundukkanlah Pandangan!

Screen Shot 2015-06-12 at 2.41.27 PM

Jadi kepada para lelaki di luar sana, harap jaga mata dan pandangan. Iyalah bukan apa, kesian dekat isteri yang selama ini percaya dan ingat suaminya lah yang terbaik dan paling sweet!

Dah kahwin buat cara dah kahwin, hurm. Apa-apa pun jom tengok cara lelaki berkaca mata dekat bawah ini pandang Rita Rudaini.

Mungkin situasi beginilah yang dimaksudkan oleh gadis cantik ini.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×