berita

Gorilla Menyanyi? Belum Tengok Gelagat Member- Member Dia Lagi..Seyes Kelakar Wei!

November 28th, 2016 | by Mastura
Filem Antarabangsa

screen-shot-2016-11-15-at-5-57-50-pm

Siapa yang lahir zaman 90-an mesti korang selalu tengok rancangan the funniest animal kan? Kelakar tengok gelagat haiwan-haiwan yang sangat lucu ni.

Tapi kali ni kami nak kongsikan beberapa lagi haiwan yang boleh dikategorikan hebat juga suara diorang ni.. Jom usher sikit..

Gorilla ni dah macam…

sing-1-giphy

Wah! Tak sangka rupanya gorilla yang korang sangkakan buas tu rupanya sangat soft spoken. Feeling habis menyanyi..

Gajah memang high pitch kan..

ezgif-com-crop-5

Serlahkan bakat terpendam katanya..tapi memang terbaik la, sekali dia hentak gegar pentas dibuatnya. Kelakar habis ni..

Disebalik cengkerang tersimpan bakat rupanya

sing-3-giphy

Kalau ni dikategorikan sebagai kecil-kecil cili padi..suara tak nak kalah..tapi genre apa dia nyanyi ni? Macam biasa dengar..

Aik! Buaya pun nak juga

sing-4-giphy

Ha! Ingat korang je boleh rap ke? Sekali dia buka langkah korang mampu tercengang tau.

Wah! boleh tahan nakal arnab-arnab ni

sing-2-giphy

Comel memang comel, tapi gelagat diorang ni buat korang tercengang juga la..

Join contest dan menang!

screen-shot-2016-11-17-at-1-18-03-pm

Jom sertai peraduan mudah dan menang hadiah menarik daripada United International Pictures. Ikut langkah mudah dan menang, tapi jangan ingat mudah sangat tau.

Langkah 1 : Rakam Video menyanyi berdurasi 30 Saat hingga 1 minit bersama haiwan peliharaan korang.

Langkah 2 : Hantarkan video anda di Facebook OHBULAN! berserta caption paling kreatif dan tag pada rakan-rakan korang.

Langkah 3 : Jangan lupa #SING2016 #KarokOHBULAN2016

3 Pemenang bertuah bakal menerima hadiah berupa sepasang tiket menonton Filem SING serta hadiah seperti botol air, key chain, serta set barangan alat tulis.

sing_light_up_keychain sing_stationery_set sing_waterbottle_web

Antara hadiah-hadiah comel untuk rebutan korang!

Sila hantarkan penyertaan korang selewat-lewatnya sebelum 9 Disember 2016 ini tau. Kitorang akan pilih video paling KREATIF dan Kelakar..Selamat mencuba!

Kecoh bila ada pertandingan tunjuk bakat ni..hanya terdapat dalam SING

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×