berita

Hari-Hari Terakhir Faizal Ismail Di Hot FM

November 14th, 2013 | by Ai
Kini Trending

FBI

Esok merupakan hari terakhir penyampai radio terkenal, Faizal bin Ismail atau lebih mesra disapa sebagai FBI, bakal keudara di konti Hot FM menerusi segmen AM Krew bersama pasangannya Fara Fauzana dan AG.

Artikel Berkaitan :

Menerusi laman sosial Faizal, penyampai radio tersebut dilihat telah mula membuat countdown untuk hari-hari terakhirnya bersama stesen radio berkenaan.

FBI 4

Foto kenangan Faizal Ismail sewaktu bersama Hot FM AM Krew

Jika diteliti daripada setiap status yang dikongsikan, rata-rata peminat telah melahirkan rasa sedih untuk melepaskan penyampai radio kesayangan mereka dan kesedihan tersebut turut diluahkan melalui hashtag yang dikongsikan di laman sosial masing-masing berbungi, #TerimaKasihFBI dan #janganpergifbi.

FBI 2

Meskipun sedih dengan isu peletakkan jawatan penyampai radio tersebut, kebanyakan mereka tetap menyokong keputusan yang telah dibuat oleh Faizal dan berharap agar penyampai radio itu akan terus berjaya dalam kerjaya seninya di masa akan datang.

Oleh itu, untuk mengubati kesedihan para peminat Faizal, di sini OHBULAN! ingin kongsikan video terbaru penyampai radio tersebut bersama Hot FM AM Krew untuk tatapan anda semua. Jom layan!

SKIP THIS AD ×