berita

Instagram Perempuan Tak Lengkap Kalau Tak Follow 8 Perkara Ini

April 24th, 2015 | by Wan
Make-It-Senang

insta

Menipu lah kalau korang dekat sini tak ada akaun Instagram. Dah pakai smartphone mesti ada Instagram walaupun jarang sangat buka.

Tapi korang tahu tak dekat Instagram sekarang ni macam-macam ada! Baik hal-hal berkaitan fesyen, gaya hidup, kesihatan dan banyak lagi. Senang cerita dunia di hujung cari.

Jadi berikut kami rasa 8 jenis akaun Instagram yang perempuan selalu follow. Betul ke tidak? Ke ada lagi yang korang nak tambah?

1. Online Shop/Boutique

online

Beritahu kami perempuan mana yang tak follow langsung online shop, memang susah nak jumpa. Sekarang ini nak beli baju, kasut, dan macam-macam lagi semua online.

Jangan terkejut kalau baju dengan seluar kecil pun beli dekat Instagram

2. Artis Lelaki Yang Macho

bsr

Bak kata pepatah ‘sedap mata memandang’. Sekurang-kurangnya bila stress tengah kerja, buka Instagram terpampang muka artis lelaki yang macho. Rasa tenang sikit, tak gittew?

3. Fitness Club

Screen Shot 2015-04-24 at 12.59.37 PM

Akaun fitness macam ni selalu akan share tips dan cara terbaik untuk bersenam. Kira tak payah pergi gym lah kan. Persoalannya buat ke tidak?

4. Girlfriend Ex-Boyfriend Korang

Screen Shot 2015-04-24 at 1.02.35 PM

Yang ni tujuan asalnya sebab nak stalk je lah kan? Nak tengok girlfriend baru dia lagi cun ke tak. Hello, move on lah!

5. Resepi Masakan

girls

Kononnya bila dah follow semua ni rasa nak masak la kan tapi sudahnya, makan dekat kedai jugak!

6. Model/Hijabista

Screen Shot 2015-04-24 at 2.07.53 PM

Bila tengok apa yang model-model ni pakai kira boleh dijadikan rujukan lah. Kira hari-hari pergi office tak ada pakai baju sama je kan?

7. Kata-Kata Motivasi/Kata-Kata Hikmah

Screen Shot 2015-04-24 at 2.10.33 PM

Contohnya macam Tasha Shilla. Hari-hari ada post atau repost quote yang memotivasikan diri macam ni, bagus.

8. Fynn Jamal

Screen Shot 2015-04-24 at 2.14.13 PM

Maklumlah anak Fynn Jamal kan comel. Korang follow ke tak? Haha #deep

SKIP THIS AD ×