berita

Intan Ladyana Selamat Bersalin, Harris Alif Luah Rasa Syukur

February 1st, 2022 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Pelakon jelita, Intan Ladyana selamat bersalin anak sulungnya, semalam. Perkongsian gembira tersebut dikongsikan oleh Harris Alif menerusi akaun Instagram miliknya. Tahniah!

Artikel berkaitan: Lapan Hari Jalani Rawatan & Kuarantin Di Hospital, Intan Ladyana Sudah Pulang Ke Rumah

Artikel berkaitan: Ibu Harris Alif Buka Mulut, Dedah Intan Ladyana Hamil Tujuh Bulan – ‘Sebab Itu Doktor Saran Kuarantin Di Hospital’

Artikel Berkaitan: Positif Covid-19: Harris Alif Kuarantin Di Rumah, Intan Ladyana Dikejarkan Ke Hospital – ‘Saya & Isteri Berada Dalam Keadaan Baik’

Alhamdulillah!

Menurut Harris, isterinya telah selamat bersalin sekitar jam 11.40 malam tadi. Sebagai suami, Harris berasa lega apabila isteri dan anaknya berada dalam keadaan sihat dan selamat. Menerusi pemerhatian pihak OhBulan! pasangan ini belum berkongsi mengenai nama dan jantina bayi mereka. Korang rasa baby boy atau girl?

Ya Allah permudahkanlah segala urusan Isteriku.

Sebelum bersalin, Harris sempat mengambil dan memuat naik sebuah foto bersama isterinya. Menerusi foto tersebut, Harris berdoa semoga urusan isterinya itu dipermudahkan oleh Allah. Harris juga memohon doa daripada semua agar isteri dan bayinya itu berada dalam keadaan yang sihat.

Terdahulu, Intan dan Harris diduga apabila mereka berdua disahkan positif Covid-19. Susulan daripada itu, Intan telah dikejarkan ke Hospital Sungai Buloh (HSB) manakala, Harris menjalani kuarantin di rumah. Pada masa itu juga, ibu kepada Harris iaitu Khalizah Abdul Khalid, berkata Intan sedang hamil tujuh bulan. Sebagai ibu mentua, Khalizah bersyukur apabila anak dan menantunya hanya mempunyai simptom yang ringan dan tidak teruk.

Sumber: Harris Alif

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Senior Content Champion at Rev Media Group
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×