berita

Keluar Kereta Baru, Ika Nabila Tiada Persediaan Sambut Aidilfitri

August 3rd, 2012 | by Ai
Kini Trending

Pelakon cantik Ika Nabila merupakan satu nama yang tidak asing lagi dalam industri seni tanah air. Gadis manis yang pernah dilanda kontroversi apabila didakwa bercinta dengan kaum sejenis ini, kini lebih senang bergerak sendiri ke majlis-majlis anjuran media tanpa ditemani pembantu peribadinya (PA).

“Majlis ini Ika datang sorang je, PA Ika tak datang sebab Ika dari rumah tadi. Jadi kalau tak ada perkara yang melibatkan kerja, Ika akan datang sorang je la,” ujar Ika apabila diajukan soalan kemana perginya PA beliau.

Ketika sesi temubual antara pihak OHBULAN! dengan Ika Nabila di Majlis Buka Puasa anjuran Astro di Hotel Royal Bintang, Damansara, Selangor, rabu lalu Ika memaklumkan bahawa untuk sambutan Aidilfitri yang bakal menjelang nanti, beliau tidak banyak membuat persediaan kerana beliau baru sahaja mengeluarkan kereta baru.

“Tahun ini perancangan untuk Raya tak banyak sangat sebab Ika baru keluarkan kereta baru.” Apabila ditanya apakah jenis kereta barunya itu Ika menjawab, “Alah kereta biasa jer, kereta Vios,” ujarnya sambil tergelak.

Menurut Ika, pada tahun ini beliau akan menyambut Raya di rumah keluarganya di Pulau Pinang, dan setelah itu beliau akan pulang ke kampung di Perak.

Bercerita mengenai perkembangan terbaru, Ika baru sahaja selesai pengambaran filem Tanda Putera dan sekarang ini beliau tengah sibuk untuk pengambaran drama TV3 untuk slot Azalia, Darjat.

SKIP THIS AD ×