berita

Kerana Minat, Sanggup Cat Semua Kereta Mewah Warna Pink…Siapa Wanita Ini?

December 21st, 2016 | by Wan
Kini Trending

ohbulanpink

Kalau dah minat, apa sahaja sanggup dilakukan. Kerana minat yang mendalam terhadap warna pink, wanita ini sanggup berhabis ribuan ringgit bagi mengecat kesemua keretanya dengan warna tersebut.

Tengok lah kereta yang dicat tu pun bukan calang-calang tau. Kenapa mesti pink? Jom baca!

Hasil penat lelah berniaga

pink1

“KALAU DAH MINAT…”

dah tak peduli apa org kata.. asal pink ja moly, asal moly ja pink.. hahaha.. nak buat lagu mana, stiap org minat tak sama.. buat jelah apa yg kita suka btoi dak?? ada org minat beli handbag mahai2, tp kak moly tak!! mcm mana pon tetap suka tgk org yg ada minat benda unik2. Biar lah apa org nk kata, mesti ramai ckp riak la.. menunjuk la.. kak moly tak kesah, kak moly juz nk kongsi sebahagian dgn followers kak moly ja..kak moly bkn retis pon. sblm ni bila depa jumpa benda pink2 mesti depa tag kak moly, mention kak moly sb depa taw minat kak moly dgn pink tu mcm mna..

Nak buat mcm mna kn, minat ni dr zmn dulu2 lagi.. cuma dh tua2 ni baru nak dpt apa yg jd angan2 dl.. dl naik moto tgh hujan, tgk org lalu naik kereta lawa2 mesti berangan nk jd mcm tu. Sb angan2 tu free..Kak moly tak mewah, apa yg ada ni hasil usaha kak moly slama ni. Cuma yg penting2 kak moly dahulukan dl.. kereta2 ni hya minat semata. Kalo pikiaq dulu dulu punya minat pink, sampai p pekan pon pakai kasut pink, baju pink, sluaq pink, cekak pink..euwwww!! malu lah pulak. Entah la knapa minat pink, dah mmg sinonim kot pink dgn pompuan.. tapi ada jgk yg tak minat pink kan.. Minat pink tak semestinya watak dia lembut sb kak moly sendiri pon kasaq macam kayu buloh.. hahaha.. tah la tah la, setiap kali pandang pink terus rasa jatuh hati.. Baju, kasut, makeup.. atau benda comei comei mesti suka nak beli. Tak guna pon takpa, janji beli n simpan.

Dah sebati dengan pink

screen-shot-2016-12-21-at-3-48-52-pm

Acct lagi dua biji keta kak moly tu dh lama siap di pink kan.. cuma baru berkesempatan nak selfie2 n share dgn ampa. Tak taw lah nk hbq minat tu mcm mna, jiwa raga ni mmg dh sebati dgn pink.. Cuma tak dak la gila sampai nak buat stiap inci rumah pink hello kitty. Buat sekadar yg mampu ja, sikit sikit lama lama jd bukit.. hihi..

Kekadang minat pd sesuatu tu pon boleh hasilkan income, contoh kak moly pya produk kebanyakan warna pink.. Bila buat something yg kita minat even color sj pon boleh bg mcm2 idea kt kita. Ishh kak moly tak pandai la nak tulis panjang2, terima kasih la kt ampa yg sudi baca sampai abeh. Siapa kt sini yg minat pink mcm kak moly? hye geng…jumpa kot jalan jgn lupa bg lampu nah.. yg tak minat boleh main jauh2 sb minat kita tak sama..

pink2

screen-shot-2016-12-21-at-4-01-36-pm

Sumber : Noor Shafarina Shafiee

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×