berita

Lebih Daripada 20 Orang Rakan Artis Beri Kata-Kata Semangat Buat Niezam Zaidi – ‘Ramai Di Belakang Hang Cha, Kita Atur Balik’

October 14th, 2021 | by Amirul Asraf
Lensa Insta

Umum mengetahui, pelakon Niezam Zaidi bersama pengarah Mohd Latiff Zami dan penolong pengarah Saiful Zaidrin Ismail telah ditahan atas dakwaan penyalahgunaan dadah. Mereka bertiga masing-masing didapati memiliki 0.3 gram dadah jenis Cannabis dan 0.38 gram Methamphetamine. Berikutan daripada itu, Niezam Zaidi telah tampil memohon maaf kepada semua atas kesalahan yang dilakukannya.

Artikel berkaitan: Teka Teki Akhirnya Terjawab! Niezam Zaidi, Pengarah & Penolong Pengarah Mengaku Miliki Dadah

Artikel berkaitan: Penerbit Eksekutif Geram Pengarah, Penolong Pengarah Ditahan Positif Dadah – ‘Kami Takkan Ikat Jamin Mereka, Nama Digugurkan’

Artikel berkaitan: Pelakon, Pengarah & Penolong Pengarah Buat Hal, Kantoi Positif Dadah

Artikel berkaitan: Pelakon Kena Tahan Positif Dadah, Nama Niezam Zaidi Kena ‘Petik’ Dengan Netizen

Terbaru, lebih daripada 20 orang rakan artis memberi kata-kata semangat buat Niezam Zaidi.

Trust the process

Antara rakan artis yang dilihat memberi kata-kata semangat buat Niezam Zaidi di ruangan komen ‘permohonan maaf’ itu ialah Norman Hakim, Remy Ishak, Idzham Ismail, Adam Shahz, Shima Anuar, Zoey Rahman, Nina Fazurina, Syazwan Zulkifly, Ropie, Pekin Ibrahim, Ungku Hariz, Reykal dan Nadzmi Adhwa.

Menurut Remy Ishak, sesuatu yang besar dan baik pasti akan muncul selepas ini. Cuma, Niezam perlu percaya kepada ketentuan yang telah ditetapkan Allah. Manakala, Norman Hakim dan Idzham pula berharap, Niezam akan bangkit semula selepas apa yang berlaku ini.

Bukan gagal selamanya

Bagi Zoey pula, kegagalan hari ini tidak bererti kegagalan buat selama-lamanya. Oleh itu, Zoey yakin Niezam boleh bangkit dan buktikan kepada semua bahawa dirinya mampu mencapai kejayaan semula. Menerusi permehatian pihak OhBulan! rata-rata rakan artis mendoakan yang terbaik buat Niezam dan berharap pelakon tersebut kuat menerima dugaan ini.

Ramai di belakang hang

Sumber: Niezam Zaidi

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×