berita

Paris Hilton Bermesra Dengan Lelaki Misteri Di Tepi Pantai

August 8th, 2012 | by Ai
Hollywood

Selebriti terkenal, Paris Hilton baru-baru ini dikatakan telah bercuti ke Prancis bersama seorang lelaki misteri. Selebriti wanita berusia 31 tahun ini dikatakan kelihatan bermesra dengan lelaki misteri tersebut di salah sebuah pantai di sana. Dalam situasi tersebut, sumber mengatakan, Paris Hilton kelihatan sangat seksi dengan memakai “bikini” berwarna hitam.

Menurut sumber yang memberitahu pihak media TMZ, lelaki misteri yang dikatakan bersama Paris Hilton itu merupakan seorang ahli perniagaan yang berjaya di Eropah dan mereka sudah lama berkawan.

Gosip baru ini timbul setelah beberapa bulan yang lalu, terdapat khabar angin mengatakan Paris Hilton telah keluar bersama DJ Afrojack, yang mana lelaki tersebut dikatakan telah membantu Hilton mencipta muzik terbaru untuk beliau.

Sebelum ini Paris Hilton difahamkan pernah menjalinkan hubungan serius dengan Cy Waits, dan hubungan tersebut telah berakhir pada bulan Jun 2011 selepas setahun mereka menjalinkan hubungan. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa perkara yang perlu diketahui mengenai selebriti wanita ini, di mana beliau dikatakan sentiasa kelihatan “hot” dan “gorgeous,” oleh itu beliau tidak perlu risau untuk mencari pasangan.

Selain seorang pelakon, penyanyi dan model, Paris Hilton juga merupakan seorang ikon fesyen terkenal, di mana beliau memiliki jenamanya tersendiri dan mengeluarkan barangan keperluan wanita seperti  minyak wangi, beg tangan, jam tangan dan kasut. Beliau juga merupakan seorang ahli perniagaan wanita yang berjaya.

SKIP THIS AD ×