berita

‘Pepsi Blue’ & 7 Lagi Lokasi Paling ‘Magical’ Untuk Wedding Photoshoot

October 27th, 2015 | by Wan
Kini Trending

pakai

Rasanya dah menjadi kebiasaan bagi pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga untuk merakamkan detik-detik indah di lokasi menarik. Atau dalam erti kata lain wedding photoshoot.

Malah banyak pakej photografi yang menawarkan pre-wedding photoshoot atau outdoor photoshoot di dalam pakej mereka. Jadi hari ini kami baik hati nak listkan beberapa lokasi ‘rare’ untuk korang buat photoshoot ni.

Memang cantik, korang mesti ada yang tak pernah tengok kan.

Tasik Biru Pasir Gudang, Johor

tasik biru

Screen Shot 2015-10-27 at 1.06.25 PM

Kilang Arang Kuala Sepetang Taiping, Perak

kilang2

kilang

Pantai Kelanang Banting, Selangor

belanang
oklast

Lombong Guar Petai, Pulau Pinang

Screen Shot 2015-10-27 at 12.31.50 PM

Screen Shot 2015-10-27 at 12.32.22 PM

Tanarimba Janda Baik, Pahang

tanarimba

‘Pepsi Blue’ Marang, Terengganu

pepsi blue

Screen Shot 2015-10-27 at 1.01.00 PM

Sawah Padi Sekinchan, Selangor

sekinchan

seki

Tadom Hill Banting, Selangor

Screen Shot 2015-10-27 at 12.54.17 PM

Screen Shot 2015-10-27 at 1.03.07 PM

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×