berita

“Sepertinya ‘Tiada Jodoh’ Antara Neelofa & PU Riz” – Sumber

December 27th, 2020 | by Wan
Kini Trending

Status terkini hubungan di antara Neelofa dan PU Riz terus menjadi teka-teki dalam kalangan peminat selepas keluarga Neelofa tidak lagi mengikuti PU Riz di Instagram. Malah, gambar merisik juga telah dipadam oleh mereka.

Artikel Berkaitan: ‘Fake, Fake, Fake! – Neelofa Didakwa Putus Tunang, Status Berbaur ‘Sindiran’ Noor Nabila Cetus Tanda Tanya

Di media sosial, peminat mula berkongsi beberapa ‘teori’ bagi menguatkan lagi dakwaan hubungan pasangan ini telah berakhir namun kedua-dua pihak masih berdiam diri daripada mengeluarkan sebarang kenyataan.

Sukar untuk dijelaskan

Lapor Astro Awani, hubungan pasangan ini dikatakan berada pada tahap yang amat sukar untuk dijelaskan. Menurut sumber, berdasarkan perbualan antara ahli keluarga Neelofa memberi bayangan bahawa hubungan Neelofa dan PU Riz ‘sudah berakhir’.

Bayangan yang diberikan sepertinya ‘tiada jodoh’ antara Neelofa dan PU Riz. Ini adalah dugaan mereka dalam melalui alam pertunangan. Doakan yang baik-baik buat mereka.

Media sebelum ini melaporkan ibu Neelofa, Noor Kartini telah memadam foto merisik Neelofa di akaun Instagram miliknya. Sebelum ini Noor Kartini sendiri yang mengesahkan berita anaknya dirisik oleh peserta Pencetus Ummah itu.

Artikel Berkaitan: ‘Kau Hadirkan Insan Istimewa’ – Noor Kartini Dedah Neelofa & PU Riz Sudah Bertunang

Sumber: Astro Awani

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×